Arcer Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Kupię kask Scorpion EXO-900 w dowolnym rozmiarze, interesuje mnie mechanizm szyby/szczęki oraz szyba (w dowolnym stanie). Może być podrapana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 może banalne pyt. ale pytałeś w MotoGP czy mogą sprowadzić Ci tą część?Oni handlują tą marką więc może mają i jej serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mechanizmy już udało mi się dostać (dzięki), ale potrzebuję szyby. Z ważnych przyczyn zależy mi na używanej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi