rock76 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) witam.kupilem kilka dni temu Sporciaka 883 i nie wiem jak dlugo mam go trzymac na saniu.ostatnio czekalem 3-4 min i nadal obroty byly za male.ile prawidlowo powinien chodzic na ssaniu.dziekuje z gory za odpowiedzi Edytowane 12 Września 2013 przez rock76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Z sań to go lepiej szybko ściągnij, bo się połamią. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikel54 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja na nic nie czekam ,wyprowadzam zapalam na zamkniętym ssaniu jak odpali zmniejszam o połowę, zakładam kask,rękawice siadam i jadę.po ok.500m wyłączam tą drugą połowę . Na zimnym silniku nie dawaj za dużo w palnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock76 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 staralem sie czekac aby po odpaleniu wszedl na odpowiednie obroty,ale zrobie tak jak mowisz.pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Sprawdż czy ssanie samo Ci się nie 'schowa ' po pewnym czasie ,w miare nagrzewania silnika ,u mnie chowa sie samo i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock76 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 jutro to sprawdze.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi