mikosmtv Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wiitam.Jestem posiadaczem GSXF'a od tygodnia. Mam problem z licznikiem kilometrów i predkosciomierzem. Mam pytanie na jakiej dziala to zasadzie? czy w dziala to na zasadzie ślimaka czy tez jest jakis elektroniczny licznik i wewntualnie co nalezaloby sprawdzis aby usunąc ta usterke. Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Przy zdawczym kole łańcuchowym jest stalowy element z 4 zębami , na pokrywie jest czujnik , który zlicza owe zęby .Być może potrzebujesz tego https://www.google.pl/#q=Suzuki+GSX600F+GSX750F+%26+GSX750+98-02&safe=off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosmtv Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Super. nie jestem mechanikiem, a rozumiem ze zdawcze kolo lancuchowe to pierwsza zebatka (przy silniku) z zestawu napedowego?? czy tez sie myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie mylisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi