Gość SASIX Opublikowano 25 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2002 CHCE SOBIE KUPIĆ ALPRILLE 80 ALE NIE WIEM CZY WARTO I CZY CZĘSTO SIE PSUJE JAKBY KTOŚ WIDZIAŁ TO JAKIEŚ DANE TECHNICZNE , I CZY DA SIĘ JECHAŚ NIĄ NA DALSZE WYPRAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 witam!sam jetem posiadaczem aprili rs (1993) ale 50,jestem z niej bardzo zadowolony chociaz mam ja od 5 miechow.Aprilia robi bardzo dobre i zywotne silniki i maja najwieksze moce(yamaha tzr,derbi gpr,riejurs1 i inne scigacze wymiekaja przy RS-kach w swoich pojemnosciach)Aprilia rs 50,80,125 robi silniki 1 cylindrowe i poprostu sie nie nadaja na dlugie trasy bo zdychaja(chociaz sa chlodzone ciecza!!!!!).Ja swoja nie jechalem w dlugiej trasie bo wiekszosc ludzi mi to odradzala chociaz widzialem ludzi wracajacych na zwyklych skuterach do Warszawy.Aprilie 50ccm jada ok.100km/h a 80 to 120-130 chociaz widzielem RS-ke jadaca 140-150(osiagi zblizone to 125ccm).Naprawde polecam bo jezdzi mi sie bardzo dobrze chociaz jest to moj pierwszy jednoslad w zyciu a mam niecale 15 lat.www.aprilia.prv.plwww.aprilia.waw.plhttp://mrsopel.w.interia.plmoze sie kiedys sprawdzimy nasze RS-ki gdzies na prostej.ja za swoja dalem 4600(93rok) i jest do dopieszczenia.osiemdziesiatki sa drozsze chocia wolalbym kupic 50ccm pojezdzic i kupic kit tuningowy 80ccm wyscigowy za 850zeta lub normalny za ok.600zl.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daber Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Ja mam swoja Aprilke RS 50 od wrzesnia i motorek po prostu wymiata, na NIEszczescie jest jeszcze zablokowana ale juz niedlugo, poza tym to byla okazja bo mam rocznik 1997 i dalem za nia 4500zl a stan idealnt tylko musialem z Niemiec sprowadzac jak masz takie mozliwosci sprowadzenia to looknij na www.ebay.de i tam poszukaj, z tego co wiem to 80 chociaz troche mocniejsze to silniki wysiadaly, ale to tylko plotki, trzeba bedzie kiedys zorganizowac zlot RS-ek bo tak to sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 chociaz widzialem ludzi wracajacych na zwyklych skuterach do Warszawy Ja moja DTMX (chlodz. pow.) robie bez problemow w upaly calodniowe trasy nawet do 200km. Czesto bez przystankow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 no i?ja jeszcze nie probowalem jezdzic po 200kilosow i niewiem czy chce nawet katowac moja rs-ke.a ten zlooot to bardzo dobry pomysl!!!tylko trzeba znalezc ludzi na rs-kach bo tak naprawde to jest ich bardzooo malo :) :) :) ja bede na paradzie na rozpoczeciu sezonu rs-ką i moze tam sie spotkamy...pozdrawiama 3 marca(parada) 3 stopnie!!! :flesje: :flesje: :) ale i tak bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 no i? "to i" ze 50cc czy 500cc nie robi wielkiej roznicy co do dystansow... zmieniaja sie tylko rozne czynniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 moim zdaniem jazda 50ccm to dla silnika zabojstwo i juz!jeden cylinder to jeden cylinder!nie mozna na nim daleko i dlugo jezdzic!pewnie jak robiles te 200km na 50ccm chlodzonej powietrzem to jechales 20-30kmh.Tak? :lol: :) :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 pewnie jak robiles te 200km na 50ccm chlodzonej powietrzem to jechales 20-30kmh.Tak? eee... nie :|srednia wyniosla ok. 45 km/hw trasie 55-64 km/hw miescie ... wiadomo, swiatla, korki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi