Szuberto Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Organizatorom nowego przedsięwzięcia życzę powodzenia! Link do wydarzenia na facebooku:https://www.facebook.com/events/598270110214120/ Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W sumie to przejeżdżam tamtędy codziennie w drodze do pracy. Zobaczymy. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Byłem dzisiaj i mogę powiedzieć zajebisty moto burger :lalag: . Mnie smakował. Tak trzymać, Pany.Będę zajeżdżał częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Śmigam obok prawie dzień w dzień chyba i ja się muszę tam z raz zatrzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Wpisy na fb zachęciły mnie do zajechania, jestem mile zaskoczony, lokal jest ok i żarełko dobre :) Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel73 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Byłem wczoraj, klimat ok, a ogródek pozytywnie zaskakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi