bnuc Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam W moje ręce wpadł zdezelowany silnik do motocykla WSK 125. Po jego rozebraniu okazało się, że na skrzyni nie ma podkładki jaka jest zamieszczona na schemacie (podkładka nr 8). Z tego co pamiętam z dawnych lat ta podkładka była chyba podtaczana i w związku z tym moje pytanie - czy któryś z kolegów miał by możliwość zwymiarować tej podkładkę bądz ma ją na sprzedaż?.Po za tym na wale jest duży luz w osi wału i wydaje mi się, że tam też powinny być podkładki kasujące, których też nie ma na schemacie - liczę tutaj na praktyków :)Przy okazji - na co trzeba zwrócić uwagę, żeby biegi nie wyskakiwały ? (podkładek od strony kosza i zębatki też nie ma i obawiam się, że biegi mogą wyskakiwać)Pozdrawiam I co, nikt nie ma wislika WSK na banku, albo gdzieś w skrzynce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi