adik1225 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam. Mam do Was pytanko czy oplaca sie to kupic ? :http://tablica.pl/oferta/derbi-savannah-fds-z-silnikiem-suzuki-rg-80-50-zamiana-warto-CID5-ID3nqWt.html#41a04c45c3 Mysle czy nie wziac tego motorku :D Spojrzcie na tylkna zebatke pewnie ładnie sie zbiera :d Co radzicie ? Koles wysłal mi filmik jak chodzi odpalona nawet ładny dzwiek wydaje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer9824 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bardzo fajnie sie prezentuje za ta cene . Ale musisz jechac i ja zobaczyc , bo na zdjeciach jest co innego aa w rzeczywistosci co innego.Wiem bo wlasnie kupilem gilere smt ;] Iii ma takiego kopa ze magia ^^ Aaa na zdeciach wygladala tak Sb . CZyli musisz jechac i zobaczyc sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie warto, stary złom, silnik wspawany pewnie w stodole, na te papiery go nie zarejestrujesz, swiatel na tym zaplonie nie bedzie i ogolnie same problemy ja bym sie w to nie pchal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie ma małego briefu więc go nie zarejestrujesz mały brief to coś takiego jak u nas dowód rejestracyjny :) ale patent z zapłon z piły nie wiem jak on to zamontował na wał chyba wspawał albo stożek na wale przetoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 oczywiście że nie warto :banghead: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi