Plocho Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Zależy w jakiej Becie i zależy do jakich skoków. W tej becie co ma mój koega to zawicha jest np dużo lepsza niż w Dt 125 bo to już jest wyczyn. Beta rr z 98 r bo ostatnio bylem z kumplem na torze motocrossowym na wale MIedzeszynskim i jak jechalem na JEgo suzuki TS70 to starsznie walilo... a ten twoj kolega zmieniach zawieszenie?? i jesli tak to na jakie i ile dal?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Cytat:P.S Jakby coś ktoś znajomy chciał kupić jakąs 50 to pamiętajcie, żeby mu powiedzieć o mnie i o rmxie sprzedać Ile byś chciał za tego RMX-a on jest z papierami?? dołączam sie do pytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Cytat:P.S Jakby coś ktoś znajomy chciał kupić jakąs 50 to pamiętajcie, żeby mu powiedzieć o mnie i o rmxie sprzedać Ile byś chciał za tego RMX-a on jest z papierami?? dołączam sie do pytania??przepraszam napisało mi sie 2 razy prosze admina o usuniecie tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi