spiderman82 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Byłem dzisiaj u gościa ogląać vtr 1000 z 2005 i wystapił taki problem: gość odpalił włączył ssanie chciałem w miedzyczasie sprawdzic działanie swiateł.właczyłem kierunek i bach moto zgasło.gosc odpalił włączył kierunek i bach znowu zgasło. pozniej juz było ok jak sie rozgrzał co to jest.elektryka?akumulator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianos Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Byłem dzisiaj u gościa ogląać vtr 1000 z 2005 i wystapił taki problem: gość odpalił włączył ssanie chciałem w miedzyczasie sprawdzic działanie swiateł.właczyłem kierunek i bach moto zgasło.gosc odpalił włączył kierunek i bach znowu zgasło. pozniej juz było ok jak sie rozgrzał co to jest.elektryka?akumulator?Wygląda na to jakby miał słabe ładowanie albo akumulator słaby w sumie jak się rozgrzał to już też był naładowany i nie gasło sprawdzcię ładowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman82 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wygląda na to jakby miał słabe ładowanie albo akumulator słaby w sumie jak się rozgrzał to już też był naładowany i nie gasło sprawdzcię ładowanie.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wygląda na to jakby miał słabe ładowanie albo akumulator słaby w sumie jak się rozgrzał to już też był naładowany i nie gasło sprawdzcię ładowanie.Jakby miał tak spompowany aku, żeby kierunek podczas pracy silnika gasił motocykl to rozrusznik by nie zakręcił. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi