teodor2424 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam. Czy ktoś może powiedzieć jak z jakością tego kasku, jak z uzytkowaniem i czy nadaje się dla kobietynie. Skorupa jest jedna we wszystkich rrozmiarach? Może zaproponujecie coś innego w podobnej cenie w kolorze białym lub z malowaniami. No i nie koniecznie musi to być szczekowiec chociaż dobrze by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zdecydowanie jestem zwolennikiem produktów tej marki. Jednak jak u większości producentów tak i u Sharka trafia się produkt, którego bym nie polecał. Taki właśnie jest wspominany kask Shark Openline. Największą jego wadą jest wielkość skorupy nawet w rozmiarze S kask jest większy ( można nawet śmiało napisać olbrzymi) od większości kasków konkurencji co nie pozostaje bez wpływu na komfort podróżowania - myślę tu o wygodzie- wadze i akustyce a kończąc na estetyce. Sama jakość wykonania jest bez zastrzeżeń choć lepszym wyborem będzie Shark Evoline - jednak i tu skorupa także należy do tych większych. Trzeba też pamiętać, że większość szczękowców z racji budowy posiada większe i co jest ich największą wadą ciężkie skorupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Sam posiadam schuberta c3 i z niego jestem zadowolony ale teraz szukam coś dla plecaczka w miarę dobrego ale nie przekraczając budżetu 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus83 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Poczytaj sobie - http://www.motogen.pl/testy/kaski/ - może znjadziesz cos odpowiedniego dla siebie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi