rafmix Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 link do allegro:http://allegro.pl/suzuki-gs-500e-1998r-kat-a2-nie-fazer-bandit-i3457480482.html Witam Mam do sprzedania Suzuki Gs 500e z 1998 roku. Idealnie nadaje się na pierwszy motocykl i co ważniejsze mieści się w kategori A2. Motocykl nigdy mnie nie zawiódł, jest cierpliwy oraz wybacza błędy początkujących. W moim posiadaniu jest jeden sezon. Świetnie nadaje się do jazdy po mieście oraz na dłuższe wypady.Motocykl bardzo ekonomiczny przy normalnej jeździe potrafi spalić 4,5l a przy dynamicznej około 5,5l. Przebieg na chwilę obecną to 32,750km(rośnie). GARAŻOWANY!!!! W motocyklu na początku sezonu (kwiecień) było robione i wymieniane: - regulacja i synchro gaźników- wymiana uszczelek i oleju w lagach- wymiana uszczelki spod dekielka sprzęgła- czyszczony i smarowany łańcuch- olej w silniku był wymieniany 2 razy w przeciągu 1000km (powodem była w/w wymiana uszczelki)- wymiana wszystkich płynów w motocyklu- luzy zaworowe Motocykl posiada kilka rys(widoczne na zdjęciu). Spowodowane były parkingówką poprzedniego właściciela. Osobiście nie zaliczyłem żadnego szlifu czy parkingówki. Dbałem o GS, nie katowałem go(uczyłem się na nim jeździć). Wszystko wymieniane na czas. Wszystkio chodzi jak należy, żadnych niepokojących stuków, ładnie wchodzi na obroty.Ogólny stan BDB. Do motocykla dorzucam olej silnikowy oraz płyn hamulcowy. Cena jaka mnie interesuje to 4700zł - do rozsądnej negocjacji. Wszelkie pytania proszę kierować pod numer telefonu 508-315-004 lub na email: [email protected] W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia i przesłać na email. Zapraszam do obejrzenia maszyny pod Gliwicami. Proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny. Przed kliknięciem "KUP TERAZ" prosze o wcześniejszy kontakt telefoniczny Motocykl sprzedaje, ponieważ przesiadam się na coś większego.Zachęcam do kupna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi