Mateusz Bursztyn Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam . Ostatnio w mojej Aprilia Rs 50 z 2005 roku wyrzuciło mi uszczelkę , i to nie był jej pierwszy raz . Został wymieniony czujnik temperatury , termostat , uszczelki i głowica była dokręcona kluczem dynamometrycznym . Po dwóch tygodniach wyrzuciło mi uszczelkę . Zamówiłem nową głowicę , bo się okazało że stara jest krzywa . Dziś otrzymałem głowicę , ale mam mały problem bo w pewnym momencie różni się ona od starej .One się różnią w miejscu podłączenia węża od chłodnicy . Stara głowica ma takie dwa wyjścia pod taki krótki wężyk na nowa nie , ona ma gwint i nie wiem co tam wkręcić . Jak ktoś wie co tutaj trzeba zrobić niech napisze , bardzo mi to pomoże . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAcO12 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Powinny być takie końcówki jak przy tamtej tylko że wkręcane powinno to być w zestawie jak nie było to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Nie wiem co dokładnie masz na myśłi ale domyśłam sie że chodzi o te dwa małe krócce które idą do gaźnika jako podgrzewanie mieszanki jeśli nie masz ich w nowej głowy możesz zaslepić podgrzewanie mieszanki na gaźniku a w głowicy np wkręcić na uszczelke w płynie jakieś krótkie śruby :) jeśli nie o to chodzi to z góry przepraszam :) Edytowane 17 Września 2013 przez hipolfs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi