klembek2 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Witam. przeszukiwałem forum i znalazłem podobny problem, ale autor nie napisał jak go rozwiązał... otóż czyściłem i synchronizowałem wakuometrem gaźniki już, wymieniłem moduł, bo w starym zaśniedziała była kostka (6pinów), lecz nic to nie dało. moto zachowuje się jakby nie dostawało paliwa, kolanko po dotknięciu naślinionym palcem nie robi tssss, tylko zwyczajnie nie ma temperatury, w przeciwieństwie do przedniego garka. całość stała się z dnia na dzien, a ja ciągle szukam przyczyny. iskra ładna, świece irydowe, kolor na przednim to czarny okopcony, ale to dlatego pewnie ze musi popychać tylny tłok, ktory nie poracuje, a na tylnym swieczka ładna, brązowa. jak myślicie, czy problemem jest brak paliwa na tylnym garku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidP Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Na pytanie czy brak paliwa jest problemem niedziałającego cylindra możesz odpowiedzieć sobie sam. Sprawdź czy świeca na tym cylindrze jest mokra czy sucha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts