Ciapek20 Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Witam wszystkich forumowiczów i gości, którzy przeglądają lub będą przeglądać ten temat,Otóż w zbliżającym się okresie jesienni chciałbym dokonać zakupu nowego motocykla. Jak w temacie będzie to pojazd o pojemności 125 cm3. Jednakże jak wiadomo każdy z Nas w życiu ma jakieś dylematy i niepewność w decyzjach. Moim aktualnym dylematem jest wybór motocykla. Mam do dyspozycji 8-10 tyś. Mogę wybierać pomiędzy wszystkimi 4-sówowymi maszynami i ,,niewysilonych" 2-sówowych setek. Mam na myśli wszelkiego rodzaju Aprilie (SX, RX lub RS). Moje zdanie zmienia się praktycznie codziennie. Aktualnie jeżdżę TZR-ką, ostatnimi czasy zdarza mi się jeźdźić z Suzuki SV 650 i na trasie tą stówką leci to jest przyjemnie tylko fakt faktem TZR-kę się piłuję. Większość czasu jeżdżę z Senda-mi i gdy wjeżdżają na Crossy(mieszkam w Lipnie) to czegość mi w niej brakuję. Wracając do tematu chodzi mi o to czy Wy drodzy forumowicze kierowaliście się jakimiś kryteriami np. Dobra muszę sobie pomyśleć gdzie ja tym będę jeździł, z kim będę jeździł itp. Dodam, że z Senda-mi będę jeździł przez dwa lata.Proszę o opinię i cenne porady, które by mi pomogły rozwiązać tą niepewność,Z góry dziękuję,ciapek20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertold Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Podesłałem Ci pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts