l.e.s.t.e.r Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Zauwałyłem że chyba czas wymienić simering na dźwigni sprzęgła,Po lataniu koło dźwigni sprzęgła - nie wiem jak to się fachowo nazywa - jest trochę oleju. Chodzi o element do którego jest założona linka sprzęgła i wchodzi do silnika. Na schemacie oznaczony numerem 19.Czy na tym wałku 19 jest jakiś simering? trzeba odkręcać kosz sprzęgłowy żeby ten wałek wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Na wałku 19 jest simmering. Odkręcasz taką blaszkę, która go trzyma z zewnątrz, następnie elementy 1,5,6, 10, wyciągasz element 11, a następnie wyciągasz element 19 ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 pffff szczęście że kosza nie trzeba odkręcać. Ostatnio jak go odkręcałem to kosztowało mnie to 900 zł ;) dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi