misiu2424 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam mogę kupić od znajomego gilerę mxr 125 za 1000zł motor jest w bardzo dobrym stanie wizualnym świeżo po malowaniu i dobrym stanie technicznym do wymiany jest tylna opona ,akumulator i kurek od baku motor ma dowód szwedzki i o to moje pytanie czy warto . Doświatczenie jakieś mam jexdziłem komarem , skuterem,simsonem i wsk . Tylko martwi mnie dostępność częsci bo jak patrzyłem to niema w ogóle części . Ale kolega mi mówił że można dopasować z jakiś innych marek czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Odpuść. Sprzęt za 1000zł nigdy nie będzie w stanie bardzo dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2424 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) On nie jest w stanei bardzo dobrym w stanei bardzo dobrym sa plastiki bo świeżo po malowaniu a silnik jest w stanie dobrym tak mi powiedział przejechałem się dzisiaj tym motorem i biegi wchodzą dobrzę silnik równo pracuję na wysokich obrotach go tylko muli . Znajomy cały czas na nim jeździ ale on sie przeprowadza na stałe do niemiec i się pozbywa zbędnych żeczy . Chciałem sie dowiedziec o dostępności części. Wiem o tym że nie ma szans żeby był w stanie bardzo dobrym ale za te 1000zł mią bym motor na chodzię na mechanice się trochę znam miałem już komara , chiński skuterek i simsona . T Edytowane 13 Lipca 2013 przez misiu2424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) No to miałeś całe nic, bo włoskie sprzęty zwłaszcza stare znane są z tego, że lubią się sypać. Dostępność części będzie raczej minimalna. Jeśli to silnik Rotaxa, pół bidy. Reszta tylko używki. Części eksploatacyjne (aku, klocki, filtry) pewnie będą.Nie zdziw się jak za 1000 polskich złotych kupisz wielką doniczkę albo skarbonkę. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2424 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 To na co mam zwrócić uwagę jak go będe kupował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie bardzo kumasz co do Ciebie piszę. Ty masz nie zwracać uwagi na ten motocykl tylko dozbierać szmal i kupić coś na czym można polegać. W tej chwili DT80 w przyzwoitym stanie stoi za śmieszne pieniądze a ilość części do kupienia jest tak duża, ze ja do tej pory nie mogę się pozbyć tego co mi zostało nawet za pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi