szczypek185 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, poszukuje kasku, butów, nakolanników na enduro co możecie mi polecićbuty do około 500zł (może forma terrain, fly maverik)kask do około 400zł (myślałem o jakimś o'neal albo airoh)nakolanniki do około 200złwiadomo nie chodzi o 50zł czyli jak coś będzie powyżej tych cen to jakoś przeżyje ;Pi może jakieś sklepy internetowe albo sprzedawców z aledrogo możecie polecić gdzie są przystępne ceny :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, poszukuje kasku, butów, nakolanników na enduro co możecie mi polecićbuty do około 500zł (może forma terrain, fly maverik)kask do około 400zł (myślałem o jakimś o'neal albo airoh)nakolanniki do około 200złwiadomo nie chodzi o 50zł czyli jak coś będzie powyżej tych cen to jakoś przeżyje ;Pi może jakieś sklepy internetowe albo sprzedawców z aledrogo możecie polecić gdzie są przystępne ceny :laugh:nowe/używane lekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypek185 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 no może i lekko używane też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypek185 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ten temat był założony niejako ogłoszenie tylko jako forma pomocy mi, pod względem wyboru :) więc prosiłbym o przeniesienie go z powrotem do zakładki Co, jak i gdzie kupić - dla motocyklisty, z góry dzięki i sory za spam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi