Gandalf Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 (edited) Odsprzedam w dobre ręce, tzn. komuś, kto z sercem podchodzi do jednośladów, mojego Maruderka - Suzuki VZ800 Marauder rocznik 1997 Krótki opis:========- przebieg na liczniku 30000 km (za 13000 ręczę „głową”, bo tyle zrobiłem od momentu kupna, czyli od grudnia 2009 roku). Poprzedni właściciel sprowadził go z Belgii w Marcu 2008 roku, zarejestrowany w Polsce od Kwietnia 2008- zachowane oryginalne części (tłumiki, lusterka, oświetlenie, etc. – made in Japan ;-) )- układ napędowy z większą zębatką przednią (16 zębów)- zamontowane świece irydowe (bezobsługowe)- przewody hamulcowe zostały wymienione na „stalowy oplot”, umożliwiający lepszą kontrolę nad siłą hamowania- zamontowane stelaże boczne, skórzane kufry firmy Kult Motor DRP (usztywniane) oraz tylny bagażnik- zamontowany gmol przedni ze spacerówkami- wymienione kanapy w miejscu kierowcy oraz pasażera, na skórzane firmy Mustang USA (kto jeździ w dłuższe trasy, przekona się o ich wygodzie w porównaniu do oryginalnego taboreciku ;-) ) Sprzęt zadbany, aczkolwiek noszący ślady używania - ma swoje lata. U mnie nie zaliczył żadnej parkingówki, czy stłuczki. Sprzęt przygotowany do sezonu, w ciągłej eksploatacji, a zatem na pełnym chodzie ;-) W tym roku wymienione:- klocki hamulcowe (obecnie założone Nissin’y niebieskie)- olej (motul 5100 10w40) , filt oleju (hilfo)- oba filtry powietrza- płyn chłodzący- linka sprzęgła W zeszłym sezonie wymienione / wykonane:- olej w lagach oraz uszczelniacze- czyszczenie i synchronizacja gaźników- czyszczenie i kontrola bębna/klocków tylnego układu hamulcowego- regulacja zaworów Cóż, to chyba wszystko, ewentualne szczegóły, które pominąłem chętnie udzielę na PW łącznie z ceną. No nie ukrywam, że włożyłem w ten sprzęt dużo czasu, trochę kasy i całe serce ;-) więc na pewno za przysłowiowe grosze go nie sprzedam. Ale również znając otaczające nas realia, nie żądam wyśrubowanej ceny - jeżeli komuś będzie zależało i pokocha ten motocykl, to spróbujemy się jakoś dogadać ;-) Edited July 6, 2013 by Gandalf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Sprzedaż nadal aktualna ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Sprzedaż nadal aktualna ;-) Ogłoszenie już nieaktualne - trzymam kciuki za nowego właściciela, aby jeździło mu się co najmniej tak dobrze, jak mi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts