pinky Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, Obecnie moge przeznaczyc na ubior 300zł, ostatnio kupilem buty, kask posiadam (w pozniejszym czasie bedzie trzeba zmienic) ogladalem sie ostatnio za buzerami, dokladnie TOTAL BUZER, przymierzałem ale jakos dziwnie sie w tym czułem i teraz zastanawiam sie czy lepiej przeznaczyc ten hajs wlasnie na w/w buzer czy kupic jakies spodnie, bluze enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypek185 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a nakolanniki masz? bo jak nie to ja na twoim miejscu inwestował bym w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A paliwo masz ? Ja bym kupił paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy_bdg Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, Obecnie moge przeznaczyc na ubior 300zł, ostatnio kupilem buty, kask posiadam (w pozniejszym czasie bedzie trzeba zmienic) ogladalem sie ostatnio za buzerami, dokladnie TOTAL BUZER, przymierzałem ale jakos dziwnie sie w tym czułem i teraz zastanawiam sie czy lepiej przeznaczyc ten hajs wlasnie na w/w buzer czy kupic jakies spodnie, bluze enduro?po co ci buzer???? przestań... lepiej kupić bluze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A paliwo masz ? Ja bym kupił paliwona wode jeżdże. po co ci buzer???? przestań... lepiej kupić bluze :biggrin: czyli bezpieczenstwo < bluza tak mam to rozumiec? Czy chodzi o to zeby zajebiscie sie prezentowac jadac po holdzie? Konkretnie w co lepiej wlozyc ten hajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziqu Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To była ironia. Wiadomo, że najpierw kupujesz rzeczy, które zapewnią Ci bezpieczeństwo, a dopiero później, gdy nie masz co robić z kasą kupujesz pierdoły typu bluza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi