montecarlogsm Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 rok prod 2005 Salon pl kolor czarno srebrny 20 tys przebiegu serwisowany bezwypadkowy bez przerobekcena 21500zł szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Kolega szuka 600 do zrobienia na tor. Daj foty i przemyśl cenę to się zastanowimy. Bo teraz to jest cena jak za zacne R6 model 2008 - 2009. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montecarlogsm Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 czy ja wiem... te co co są tansze to ciekawe czy sie nadają do jazdy:/r6 nigdy nie bedzie wyznaxznikiem cenyzdjecie wysle ci na maila jak cośbo nie umiem tutaj tego wstawicna tor to az szkoda tego motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To trzymaj go w garażu pod kocem i waż się odpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie chcę się jakoś wymądrzać, ale moto które ma lepszy zawias, lepszy hebel, mocniejszy silnik i jako motocykl sportowy łatwiej go tunningować i przystosować na tor, to jednak jest wyznacznikiem :) .Zaraz wysyłam priva. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Szkoda to nie jechać tym na tor. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montecarlogsm Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To trzymaj go w garażu pod kocem i waż się odpalać. tak własnie jest trzymane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi