chudy_bdg Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czy zakładajac ciemną szybę w moto musi ona posiadać jakiś atest tak jak w samochodach (chodzi mi o atest przyciemnienia)??Szczerze mówiąc to nie spotkałem się nigdy z takim czymś, ale planuję kupić ciemną szybkę i nie chciałbym by okazała się niepotrzebnym zakupem. Chodzi mi o takie coś: http://allegro.pl/nowa-szyba-suzuki-gsxf-600-750-98-07-kolory-i3330255055.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie musi (nie słyszałem, a znam motocykle które jeżdżą z czarnym plastikiem zamiast szybki). Tylko pamiętaj, że jak będziesz chciał mocniej docisnąć na autostradzie, albo leciał w deszczu może okazać się, że fajnie jest położyć się na zbiorniku i leżeć za owiewką. Wtedy wychodzi, że jednak warto aby przez szybkę owiewki było w miarę dobrze widać. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi