Magik Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Witam,Mam do sprzedania Suzuki GSF 650s 2007r. Motocykl kupiłem na przełomie lutego/marca w tym roku. Po zakupie został wymieniony łancuszek rozrządu oraz wyregulowane zawory. Więc bandzior dostał nowe życie i cyka za każdym razem tak samo dobrze. Jest to model na wtrysku. Tydzień temu zostały wymienione klocki hamulcowe z przodu (lucasy). Przebieg 72tys (autentyczny, nie kręcony). Poprzedni właściel zrobił nim większość tego przebiegu i motocykl nigdy go nie zawiódł – tak samo jak mnie. Odbyłem nim podróż do Moskwy i na trasie sprawdził się w 100%. Od początku tego sezonu zrobiłem nim przeszło 6tys. i nadal rośnie. Wszystko wymieniane na czas, prowadzona pełna eksploatacja. Motocykl posiada delikatną wgniotke na baku, co oczywiście w niczym nie przeszkadza. W niektórych miejscach ma niewielkie rysy, co jest normalne przy codziennym użytkowaniu. Motocykl posiada akcesoryjny alarm. Mi osobiście bandzior wywrócił się na bok (na kostce brukowej) – ucierpiało lusterko, kierunek – ale obie części wymienione na oryginalne, jedynie błotnik jest lekko „przycięty” co sprawia wrażenie akcesoryjnego. Sprzedaję ponieważ chcę przesiąść się na tańsze enduro – możliwa zamiana z dopłatą z drugiej strony na Super Tenere XTZ750, lub Biga800. Inne zdjęcia poszczególnych elementów podeślę na maila.Motocykl sprzedaję bez akcesoryjnego tłumika i kufra – które są na zdjęciach.Kontakt: email: [email protected] , oraz kom: 608 375 938 . Motocykl do obejrzenia w Szczecinie, lub w miejscowości Redło (pow. Świdwin).Foty:https://plus.google.com/u/0/photos/105798272882582181738/albums/5892018608242835409Allegro:http://allegro.pl/show_item.php?item=3343962716Pozdrawiam, Mateusz. Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Link do otomoto: http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-650s-M3711451.html Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nieaktualne, można usunąć temat.Zostawiam bandziora przy sobie :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dobra decyzja!!! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi