bartektoki Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) po dłuższych poszukiwaniach udało się kupić mojego pierwszego bandyte Suzuki GSF600S z 2004 r. Chętnie umówie isę na jakies przejażki.Niedługo postaram się wstawić jakies fotki :) Edytowane 17 Czerwca 2013 przez bartektoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ammore Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gratulację :) , Dodaj zdjęcia bo jestem ciekawy :p , a mniej więcej ile za niego dałeś ? Cytuj "Nie da żona , nie da teść co da silnik R6""Śmierć jest szybka ... Nie daj się dogonić""Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi ale też olej w głowie..."Pamiętaj ! Lewa w górze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartektoki Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gratulację :) , Dodaj zdjęcia bo jestem ciekawy :P , a mniej więcej ile za niego dałeś ?8800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooboo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gratulacje :DJa świeżo (trzy dni) też po zakupie Bandita, tylko model o rok starszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartektoki Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 mój taki sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi