mesiash Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3322455348 Do sprzedania mam Hondę cbr 900 rr. z 96`. Motocykl w Bardzo dobrym stanie technicznym, pali na dotyk, klasyka gatunku, wszystkie czynności serwisowe dokonywałem na bieżąco, w ostatnim czasie zamontowałem, nowe oploty stalowe,nowy płyn hamulcowy,wymieniłem tarcze hamulcowe ( w zeszłym roku ) + klockinowy olej z filtrem,nowe uszczelniacze lag wraz z olejem,nowy kompletny napę DiD złoty,nowa wyższa szybka sportowa,nowa przednia opona,wymieniłem tarcze prędkościomierza z mil na km/h,nowy wydech Dominatora, który daje piękne brzmienie,nowy filtr powietrza,w zeszłym roku wymieniłem komplet tarcz sprzęgłowych łączna wartość wymienionych części to ponad 2 tys. zł Motocykl sprzedaję bo "narodził" się inny wydatek, chętnym doślę więcej zdjęć na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi