KLOSZ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Czołem!Dostałem takiego newsa:pewna Kaśka, 22 czerwca bierze ślub. Ponieważ zarówno ona jak i młody są fanami 2oo to wymarzyli sobie eskorte motocyklową na ślub. Wyjazd Młodych nastąpi o 15.30 spod bloku na Chóralnej 18 (wiezowiec z poczta polska), jest prosba o obstawe w drodze do kosciola, a kosciol to sw Wojciecha Rzgowska 242 - ten duzy.Młodzi deklarują dla kazdego motocyklisty, ktory przyjedzie na obstawe flaszeczke w ramach podziekowania za poswiecony czas i paliwo. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez KLOSZ Cytuj ZdrowkoKLOSZCytaty na dziś i jutro:"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ"To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_82 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Będę tego dnia w Łodzi na innym ślubie, ale i na ten powinienem zdążyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi