mrew Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Hej, chetnie sciagnalbym serwisowke do ZX6R '97 (ZX600F3). Jak ktos zna link to bede wdzieczny (nawet piwo postawie :-) A jesli ktos ma mozliwosc wyslania na maila jednej strony z manuala z danymi o przegladach (co wymienic / sprawdzic przy danym przebiegu) to tez bedzie super (ale nie calkiem super, bo calkiem by bylo gdyby cala ksiazka byla osiagalna oczywiscie). MREW Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 13 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 A jesli ktos ma mozliwosc wyslania na maila jednej strony z manuala z danymi o przegladach (co wymienic / sprawdzic przy danym przebiegu) to tez bedzie super (ale nie calkiem super, bo calkiem by bylo gdyby cala ksiazka byla osiagalna oczywiscie). MREW Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Hej, chetnie sciagnalbym serwisowke do ZX6R '97 (ZX600F3). Jak ktos zna link to bede wdzieczny (nawet piwo postawie :-) A jesli ktos ma mozliwosc wyslania na maila jednej strony z manuala z danymi o przegladach (co wymienic / sprawdzic przy danym przebiegu) to tez bedzie super (ale nie calkiem super, bo calkiem by bylo gdyby cala ksiazka byla osiagalna oczywiscie). MREW Witam!Na eMulu znalazlem cos takiego:Kawasaki ZX6R '02 Service ManualW sumie rok nie ten, nie wiem czy sa duze roznice. Jesli masz zainstalowanego eMula to sciagaj. Zajmuje 80MB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 13 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Niestety roznice sa, dlatego usilnie probuje sciagnac dla rocznika 1997. A dla 2002 juz mam (dlatego wiem, ze sa roznice). Ale i tak dzieki za pomoc. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 potrzebujesz jeszcze serwisowke jezeli chodzi o ksiazke instrukcji badz serwisowa to mam tylko ze po niemiecku jezeli jestes chetny to sie zemna skontaktuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi