pomaranczapo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Szukam osób które jadą do Chorwacji (jest mi obojętnie w które miejsce) ok 04.07.2013 chętnie bym się przyłączył zawsze to raźniej w grupie i bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 W Chorwacji jest bezpiecznie, śmiało możesz lecieć sam... informacja sprawdzona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekR Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 W Chorwcji obowiązkowo należy zwracać uwagę na pola minowe. Jest tego trochę i miejscowi nauczyli się z tym żyć. Niektóre tablice są wypłowiałe, przez to są słabo widoczne.Szczególnie jeśli najdzie człowieka chęć poszwędania się w pięknym, nieznanym terenie. Nawet główna droga do lotniska w Zadarze po prawej stronie jest zaminowana, po lewej są koszary a nawigacja oczywiście starym zwyczajem prowadzi prosto przez pole minowe. Na szczęście są aktualne znaki i nimi należy się kierować. Cytuj http://https://picasaweb.google.com/marekrajsz/20050715Polnoc# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_ryt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witamciekawa propozycja, na jak długo planujesz jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 chciałbym pobyć tam lub w jakiś innych ciekawych miejscach do max 20.07 bo kochana ma tylko tyle wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Co za nieszczęśliwa data że nikt nie jedzie w tym kierunku, widocznie początek lipca to zły czas na Chorwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekon Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mieliśmy plan na drugą połowę lipca, a obecnie ja ze swoją musiałem się odłączyć i szukamy na pierwszą połowę sierpnia. Albo lecicie sami albo zmiana terminu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 jakbyście byli blisko Zadaru to nie polecam pensjonatu Ruzmarin w Rogoznicy. W zeszłym roku zapchała się kanaliza, przez co musieliśmy się wyprowadzić z pensjonatu. Niestety po dziś dzień właściciel nie zwrócił mi kasy za niewykorzystany pobyt. Także starajcie się nie płacić z góry! Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 cenne informacje , dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 zbierać sie bo szkoda czasu i pięknej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 to do zobaczenia jutro na trasie może z kimś sie spotkam gdzies po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamk76 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 O, proszę, nawet na tym forum znalazłem potwierdzenie niebezpieczeństwa pól minowych na Bałkanach... Polecam lekturę wszystkim prześmiewcom z sąsiednich wątków :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomaranczapo Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) To znowu ja.Udało mi sie szczęśliwie wrócić wyjazd super, jak by ktoś potrzebował jakiś info to w miarę możliwości służę pomocą Edytowane 26 Lipca 2013 przez pomaranczapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krytek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To znowu ja.Udało mi sie szczęśliwie wrócić wyjazd super, jak by ktoś potrzebował jakiś info to w miarę możliwości służę pomocąWitam My z zonka jedziemy 13.08 do Chorwacji. Jest to nasz pierwszy taki wyazd na motorze i bez wiekszych przygotowan. .... Napisz prosze jaka trasa jechales do Chorwacji i jaki jest koszt winetek na motocykl. My chcemy jechac przez Wegry a wracac przez Austrie. Bylismy oststnio autem w Chorwacji i spedzilismy 5 godzin w korkach przy granicy... i dlatego teraz motorem. Jedziemy tylko na 4 noce , calkiem spontaniczny wyjazd.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi