Florek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam wszystkich!Jak to zwykle bywa w wolnej chwili organizujemy wyjazd do Domu Dziecka Wąsy-Falbogi (ok 50 km od Warszawy).Konkrety:Startujemy 16 czerwca (niedziela) o godzinie 10 ze stacji benzynowej przy Trakcie BrzeskimMapka trasyNa miejscu planujemy być ok godziny 11. Mamy jak zwykle z mnóstwem atrakcji:11:00-16:00 KręciołekMalowanie buziek i zmywalnych tatuażyDwa mini zamki do skakaniaStoisko sportowe (mini szczudła, grupowe narty, worki do skakania, rzut do celu)Stoisko Plastyczne – konkursy plastyczne w różnych kategoriach (malowanie, ozdoby z makaronu, rzeźba z masy solnej)Zajęcia z zakresu Team Building11:00-16:00 Tak jak ostatnio Ford zadeklarował swoją pomoc. Więc dzieciaki mogą liczyć na przejażdżki nowymi modelami, grilla oraz napoje.12:30-13:00 Przejażdżka kabrioletami z forum MX-513:30 -14:00 Przejażdżki motocyklami i quadami16:00 – 16:30 MECZ PIŁKI NOŻNEJ DZIECIAKI VS MOTOCYKLIŚCI (TYM RAZEM MUSIMY WYGRAĆ) KOŃCZĄCY CAŁĄ IMPREZĘ.Z rzeczy które można zabrać ze sobą to tradycyjne już słodycze oraz ubranie na mecz (sportowe obuwie – boisko jest asfaltowe). Pamiętajcie również o kaskach dla dzieciaków, aby mogłby bezpiecznie jeździć! Tak było na ostatnich akcjach: LWG Florki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Błagam, poczekajcie do 10.30 Mam zajęcia na Woli do 10. W 30 min. powinienem dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaVroS Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja ze swoim plecaczkiem będziemy jechali z Góry Kalwarii więc zaczekamy przed Domem Dziecka. Mam jeszcze pytanie czy zabieramy ze sobą (oprócz słodyczy) jakieś zabawki, ubrania itp. rzeczy dla dzieciaków (bo mam trochę tego). A może będzie ktoś jechał samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kolczu21 zaczekać będzie nam ciężko. Zawsze możesz dojechać na miejsce - mapka jest. W razie czego daj znać na prv to dam Ci nr tel jak byś miał problemy z trafieniem. StaVroS jest trochę rzeczy do zabrania, więc pewnie ja będę jechał samochodem (w razie czego zawsze można upchać po kufrach). Jeśli chodzi o zabawki/ubrania to najlepiej zapytać w DD czy tego konkretnie potrzebują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nareszcie Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Heja. Zolta strzala w serwisie, wiec tym razem przyjade samochodem. Chyba, ze uda mi sie do tego czasu cos wykombinowac...Zatem na 99% bede mial wolne miejsca i moge kogos/cos zabrac. Pozdro i dozoN. Ps. Tym razem wygramy! Jak zawsze! (Pierwsze 5 minut. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi