boni Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 WitamTak jak w temacie..Stalem sie przez przypadek współwłaścicielem Aprili ETX 125Rocznik niewiadomy. Myślę że pomiędzy 84-89 silnik RAVE przebieg licznikowy 9000kmKupiłem na umowę bez dokumentówBrakuje paru części ...Chcę dowiedzieć się jak i coMiędzy innymi cewki i ...No właśnie nie wiem ...Nie mam pojęciaGdybym mógł zerknąć na taki motorek to bym wiedziałNie wiem co to za silnik i do czego służą niektóre rzeczyGdyby ktoś zorientowany mógł coś podpowiedzieć .Czy jakiś zamiennik lub od czego podebrać , jak podłączyć itp itd ....Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1818902.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boni Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzięki serdeczne za odnośnik ale tylko trochę mi pomoże....Z prostego powodu ...mój jest starszy..Muszę zobaczyć na własne oczy lub porozmawiać z kimś kto ma o tym motorku pojęcie... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi