ninja11 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 4000km i nadal działa . :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Czyli naprawiłeś :biggrin: a może jednak nie była zepsuta...? Może tylko była zabrudzona w środku, jakiś pył z paliwa jak np tankowałeś kombinowaną z baniek itp..Nie wiem jak to wygląda konstrukcyjnie ale pompa wygląda jak np. z osobówki (samochodu) Tam wygląda to tak że przed taką pompą zawsze jest filtr zazwyczaj taka jakby siatka przyczepiona do części gdzie pompa zasysa paliwo.Jeśli ten filtr z jakichś powodów jest dziurawy pompa zasysa cały syf ze zbiornika i wtedy zaczyna sie zacinać, zawieszać, albo raz chodzi raz nie co za tym idzie zaciera się przez ten syf... Pewnie gdy ją rozebrałeś wszystkie elementy zostały wymyte z tego pyłu i teraz ma lekko pompować bęcke do pieca... I znów się rozpisałem aaaaaaa bo ja tak lubie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi