Zbyszeg Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Witam. Dzisiaj ułamała mi się rączka od sprzęgła co wiążę się z tym, że nie mam możliwości wciśnięcia sprzęgła.Pytanie jest takie: Czy mogę jeździć bez sprzęgła? Czy to stanowi jakiś większy problem? :ohmy: Muszę jutro na praktyki pojechać nim te 5-8 km.. Motor Gilera Zulu (widoczny na moim avatarze) Enduro 50cc biegów: 6. 2T. Pozdrawiam! Edytowane 26 Maja 2013 przez Zbyszeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszeg Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Napisałem coś co wydaje Ci się dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W sumie - nie, gdybyś pisał o jawie 350. Ale w... gilerze masz jakiś patent na ruszanie i zatrzymywanie sie bez sprzęgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Zawiń linkę na śrubie :D Edytowane 27 Maja 2013 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mi ostatnia pękła linka sprzęgła, wracając do domu ciągnąłem za kawałek linki, który został. W ten sposób przejechałem 15km, do tego holując CZ350 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi