Domiiniika Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Cześć! Dostałam dziś paczkę od Dominika z żółtymi naklejkami "Patrz w lusterka. Motocykle są wszędzie" Oczywiście, poza tym, że będę je zostawała w różnych miejscach, chciałabym też rozdysponować je wśród pojedynczych osób. W zwiazku z tym, proszę o kontakt telefoniczny: 887 188 730 (nr Orange, który kiedyś udostępniałam jest nieaktualny) albo na PW. http://www.voila.pl/311/z1wee/index.php?get=1&f=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Pobrałem od Ciebie około 80 szt. Po 30 zostawiłem w MonsterBike Łopuszańska, Liberty Łopuszańska i Honda Plaza. Zostało mi 13 szt, Później (w jakąś sobotę) pobiore więcej i będę woził po Włochach, Mokotowie, Ursynowie, od Biedy Wilanowie i Piasecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W powyższym poście wkradł się błąd matematyczny :) Pozostałe 10 sztuk zostawiłem w MOTONITA Podkowa Leśna. Teraz nabrałem nową partię dwóch większych garści, małą część zostawię w ACE Biker na Orzechowej w okolicach poniedziałku. W piątek rano podrzucę nieco większą część do moto-akcesoria na Prymasa Tysiąclecia. Aktualnie jestem na Bemowie (Lotnisko) i jeśli ktoś chce odebrać osobiście to zapraszam. Kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Też pobrałem paczkę naklejek do rozprowadzenia wśród znajomych.Warto je było wziąć już dla samego poznania tak sympatycznej osoby jak Dominika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kilka sztuk zostawiłem w Motolizak Połczyńska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 50 sztuk zabieram jutro w Bieszczady na zlot w Stępinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan13 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ja również pobrałem paczkę naklejek do rozdania wśród znajomych. zostawiłem po kilka sztuk w pubach w Ursusie i sklepie zoologicznym PetPlanet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi