ZX6R_ninja Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam wszystkich. Pytanie mam do doswiadczonych kierowcow przecinakow... Stoje przed powaznym dylematem: sprzedalem tydzien temu Kwaka ZX 6-R z 97r i chcialbym w najblizszym miesiacu kupic cos "do jazdy". Zastanawiam sie powaznie co wybrac: ZX 6-R czy Honde CBR 600F(F-4)? Jezeli chodzi o kawe to w gre wchodzi model z 2000 r(kocie oczy-wiadomo-ladny wyglad) a piszac o cebrze mam na mysli F-4 z 99 lub 2000r(oczywiscie nie mam na mysli wersji SPORT-nie stac mnie na to). Napiszcie mi prosze jak najwiecej o wadach i zaletach jednedo i drugiego modelu. Z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Twoj nick chyba mowi sam za siebie co bardziej wolisz takze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 12 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Dziekuje wszystkim za wyczerpujace wypowiedzi-bardzo mi pomogly w wyborze sprzetu...Widze, ze powaznie traktujecie wszystkie pytania-nawet nowo przybylych na forum...Jeszcze raz dzieki za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 nie ma za co od tego tu jestesmy ;) :banghead: . A tak na poważnie- musisz poszukac testów tych motocykli bo nie kazdy potrafi obiektywnie ocenic moto Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi