skaleckidam Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 WitamKtoś mi kiedyś powiedział, że nie mogę zrobić regulacji gaźnika, póki nie będę miał wpełni sprawnego termostatu. Jestem w trakcie szukania termostatu, ale chciałbym wyregulować gaźnik, czy niesprawny termostat w jakimś stopniu wpłynie na regulacje gaźnika?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Termostat pasuje od fazera 600 (nie fz6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Super, bo nie wiedziałem, dzieki na info.Jednak nadal ciekawi mnie odpowiedź na powyższe pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi