ovvero Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) witam, sprzedaję po kilku latach swój drugi motocykl, Yamaha Fazer FZ6S S2 (wersja z owiewką), rocznik 2008, przebieg 10 tys. km , stan idealny - bez rys, otarć itp. w kolorze czarnym. Jestem drugim właścicielem, Yamahę posiadam od 2009 roku i wprowadziłem drobne udogodnienia:- gmole - na szczęście się nie przydały- kufer givi - chyba 46 litrów, nie jest to maxxia tylko rozmiar mniejszy (dwa kaski się mieszczą)- przewody hamulcowe w stalowym oplocie- nowa tylna opona (wymieniona dwa albo trzy lata temu na taką samą, w starej był gwóźdź i już się nie nadawała do kołkowania) - turystyczna szyba (mam też oryginalną) zdjęcia postaram się dodać jutro lub przesłać mailem. Moto do obejrzenia w Warszawie (Wilanów - Wola) cena 17 000 PLN kontakt - 501500727http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/58c9930b3b7d0ccd.html#http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea7a1c4eea2358d4.html# Edytowane 8 Maja 2013 przez ovvero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przebieg 2,5 tysiąca na sezon. To po bułki tylko jeżdżąc zrobiłoby się więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 dokładnie a w zeszłym sezonie było tylko 1100 km zrobione a raz bylem na mazurach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samer Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 mam do Ciebie prośbę mógłbyś podesłać mi więcej zdjęć na maila bo mój w papierach ma '08 a różnice na pierwszy rzut oka kolosalne ;( [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi