czarny022 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam Koleżanki i Koledzy poszukuje osoby, która jest posiadaczem Hondy FURY jestem zainteresowany zakupem tego motoru. Jednak wcześniej chcę sobie dokładnie obejrzeć to cacko. Jeśli jest ktoś taki i mieszka w okolicy ok 100km od Bydgoszczy to proszę o kontakt na priv. Za opinie użytkowników zamieszczone na forum też będę bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito Corleone Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nieco odświeżę temat - proszę o opinię o tym motocyklu, może ktoś tym jeździł, testował, próbował...Nie żebym chciał zaraz kupić ale nie ma w necie w zasadzie żadnych informacji użytkowników na jego temat, mimo że moto już nie takie młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Co tu opowiadać.Ładniejsza wersja VTX-a. Jakoś jeździ, przyspiesza lepiej, po wolnych winklach i w mieście tragedia. Wali się w zakręty. Hamulca jak nie było tak nie ma. Jedyny plus, to CBS w połączeniu z ABS, choć ten ABS, to gruba przesada. No może tylko po to, żeby przód nie uciekł. Reszta to kwestia gustu i smaku. Moim zdaniem lepiej wygląda niż jeździ. Na dłuższe trasy, moim zdaniem się nie nadaje. To taki custom, bardziej na pokaz niż codziennego użytku. Aaa , jeszcze jedno. Bardzo ładnie brzmi, zwłaszcza w momencie odpalenia. Jak chcesz znać jakieś szczegóły, to pytaj, postaram się w miarę wiedzy i możliwości odpowiedzieć, choć miałem go krótko. Jeszcze mi się przypomniało. Klamka strzegła. Sprzęgło jest sterowane linką. Wymaga niesamowitej siły. Po dniu jazdy, nie możesz wyprostować dłoni ale za to uścisku, może ci nie jeden pozazdrościć. Szkoda tylko że lewej dłoni. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez mongor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito Corleone Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No tym sprzęgłem to mnie ubawiłeś. A gdyby tak przekładka klamki na prawą stronę? :biggrin: Dzięki za opis, chyba nie mam więcej pytań.Pozdrawiam z Nowym Rokiem i oby do wiosny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jestem właścicielem poszukiwanego w temacie modela motocyklaTo co Mongor napisał jest prawdą . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As Kier Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Całkiem ładny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi