Różowa Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tak czy siak,jak postawisz moto i będzie BUM to ja się fotek nie spodziewam,będziesz tak zalany łzami,że nie będziesz w stanie pstrykać ;D Ale trzymam kciuki i powodzenia :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj będa foty :) Montowana będzie krańcówka żeby moto nie podjechało za wysoko, podjazd od prawej strony na platformę, linki zabezpieczające, dokręcenie wszystkich kołków mocujących na fest, elektryka a potem próba windowania sprzęciora oraz sesja zdjęciowa. Edytowane 7 Maja 2013 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Trzymam kciuki, bo fajne rozwiązanie i dobrze żeby się spisało :D Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Coś mi przestało działac wstawianie załaczników więc daje linki moto już na platformie - pozostała kosmetyka typu poprowadzenie przewodu w korytku do zasilania, oraz dodatkowe zabezpieczenie w postaci kątowników na zawiasach które beda zamontowane pod platformą. Działać ma to w taki sposób że gdy platforma z moto będzie w górze to od ściany odchylam kątowniki pod platformę jeden z jednego skraju platformy drugi z drugiej strony. Trochę ciężko to wytłumaczyć jak będzie zamontowane zrobie foty. http://budimpex.republika.pl/moto.JPG http://budimpex.republika.pl/moto2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Efektowny bajer w garażu ;) Fuu, nie pij tego... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Efektowny bajer w garażu ;) Fuu, nie pij tego...Właśnie wywaliłem 4 szt tego syfu wczoraj wieczorem piąte zostało na windzie i wszystko mi się dziś po tym gównie wywraca beeee Może dlatego że jade na kawie i sałatkach z MC donalda. Grass kiedy wpadasz na obiecaną flachę ??? Edytowane 8 Maja 2013 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi