chorcio Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam, od wczoraj mam problem z kierunkowskazami tzn. prawy i funkcja awarii działaja poprawnie lecz sam lewy nie działa. Wpadłem na pomysł, ze wyciagne modoł i przeczyszczę i też tak zrobiłem . Problem wystapił po podłaczeniu modułu. Po ustawieniu pokretła na zapłon pompa paliwa sie włącza, ale potem wyskakuje napis ŁIP i dupa moto nie idzie zapalić. Moto bez pestki, tylko kluczyki ikonka czerwonego kluczyka gaśnie. Co robić? Acha Fat Boy 2010 Sprawa rozwiazana, po prostu moduł musi być włożony w swoje miejsce , a nie dyndać sobie przy kole. Wszystko juz gra i bucy :) Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi