aniaXJ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A ja bym jeszcze dodała, że Ania miała cieplejszą kurtkę, bo mi było zwyczajnie zimno :DW dzień za gorąco, w nocy za zimno... nie dogodzisz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W dzień za gorąco, w nocy za zimno... nie dogodzisz ;p No ... same sobie raczej nie dogodzicie :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No ... same sobie raczej nie dogodzicie :icon_razz:Ani chyba o pogodę chodziło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Na pewno ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A zmieniajac temat ogloszenie parafialne 19.30 zatoczka przy parku skaryszewskim kolo ronda waszyngtona potem wokół komina i do knajpy na bezalkoholowe Co prawda odezwu nie bylo ale proforma odwoluje ciemne chmury nadciagaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Gdzie jestescie teraz? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaXJ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Na pewno ?Na niby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Na niby :)Aniu głodnemu zawsze chleb na myśli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Aniu głodnemu zawsze chleb na myśli :D Ano .....Ciagle za goraco !!!!Masakra jakas :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Oby do jutra ma być chłodniej, ale wieczorkiem i tak się zrobi fajnie i wokół komina traskę zaliczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja wlasnie zjechalem do domu i czekam na armagedeon !!!!Za oknem czarno, grzmi i pioruny wala !!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja wlasnie zjechalem do domu i czekam na armagedeon !!!!Za oknem czarno, grzmi i pioruny wala !!!! U mnie bylo fajnie :) żadnego deszczu ale wiesz jak to jeden z kolegów napisał z Białołęki nigdzie po drodze :D prowincja taka że deszcz nie dochodzi a wrony zwracają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ale jak juz zaczeło padac to pada az do teraz :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Za to jutro ma być już pogoda do rzeczy (czyli do jazdy) :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie ma być ;) tylko będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi