kargulo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 no to kto jeszcze dzisiaj dookoła kominka sie śmignie. Ja kończe robote o 19tej i mam ciśnienie na małego rajda, hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ktoś chętny na jutro po 14.00 wokół komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja jestem za małym wietrzeniem moto z tym , ze niedziela to na 100% a jutro to "?". Będę sledził temat. Piszcie jak będzie jakiś konkret - miejsce zbiórki, godzina. Postaram się dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To może niedziela, godziny albo ranne, albo popołudniowe. Będę miał jakieś 2-3 godzinki, a więc wypad raczej niedługi. Śledzę temat. Chris, Piotrek, jak co piszcie sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) To może niedziela, godziny albo ranne, albo popołudniowe. Będę miał jakieś 2-3 godzinki, a więc wypad raczej niedługi. Śledzę temat. Chris, Piotrek, jak co piszcie sms.Nie wiem Dario co uważasz za godziny ranne , ale przed południem chyba byłoby lepiej. Widze , że zmieniłeś sprzęt. :) Ania , a co Ty na to? Edytowane 20 Września 2013 przez ChrisWaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie wiem Dario co uważasz za godziny ranne , ale przed południem chyba byłoby lepiej. Widze , że zmieniłeś sprzęt. :) Ania , a co Ty na to?odebrało mi mowę i szkoda kasku smarkami brudzić ;) ale Wy korzystajcie mam nadzieję że nie z ostatnich dni w tym sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Upsss. Chyba coś nie tak :rolleyes: . Nie do końca załapałem o co chodzi z tymi smarkami ale niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Myślę, że w niedzielę miałbym czas ok godziny 13.00. Jeśli Tobie Chris pasuje (Anip, i innym też ) to możemy gdzieś wyskoczyć. Wcześniej raczej nie dam rady. Sprzęta zmieniłem latem w lipcu. Jak co dawaj znać sms-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Myślę, że w niedzielę miałbym czas ok godziny 13.00. Jeśli Tobie Chris pasuje (Anip, i innym też ) to możemy gdzieś wyskoczyć. Wcześniej raczej nie dam rady. Sprzęta zmieniłem latem w lipcu. Jak co dawaj znać sms-em.Daruś, dzięki za wspólne wietrzenie moto i do następnego, oby jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kgrzegory Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Witam,Lecę w piątek-niedziela (27-29.09) samemu w Bieszczady z Wawy:Traska mniej więcej taka:http://goo.gl/maps/G8Nuz Jest to moja pierwsza dłuższa trasa.Jazda średnio dynamiczna, bezciśnioniowa.Planuję noclegi w centum miasta (hotel, pensjonat) z wieczornym wypadem do miasta.Może ktoś miałby ochotę się zabrać?W zależności od pogody trasa może ulec skróceniu, wydłużeniu. Pozdrawiam,Konrad Edytowane 23 Września 2013 przez Kgrzegory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Daruś, dzięki za wspólne wietrzenie moto i do następnego, oby jeszcze w tym rokuDzięki, Chris. Tak jak rozmawialiśmy, czekamy na ładną pogodę i wypad na dłuższą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam,Lecę w piątek-niedziela (27-29.09) samemu w Bieszczady z Wawy:Traska mniej więcej taka:http://goo.gl/maps/G8Nuz Jest to moja pierwsza dłuższa trasa.Jazda średnio dynamiczna, bezciśnioniowa.Planuję noclegi w centum miasta (hotel, pensjonat) z wieczornym wypadem do miasta.Może ktoś miałby ochotę się zabrać?W zależności od pogody trasa może ulec skróceniu, wydłużeniu. Pozdrawiam,Konradzazdroszczę Ci, w sobotę egzamin jaka szkoda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dzięki, Chris. Tak jak rozmawialiśmy, czekamy na ładną pogodę i wypad na dłuższą trasę.Ten i następny weekend ma być bezdeszczowy wiec może przyszly weekend tak wstępnie? A może ktoś jeszcze nabierze ochoty sprawdzić góry jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Przyszły chyba odpada. Mam jakieś rodzinne uroczystości. Ten i następny weekend ma być bezdeszczowy wiec może przyszly weekend tak wstępnie? A może ktoś jeszcze nabierze ochoty sprawdzić góry jesienią? ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mogę dać wam fajny namiar na nocleg w Szczawnicy. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi