Bany93 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sprzedam kultowy motocykl mojego taty jakim jest Honda VT 750 Shadow :) Motocykl w rękach mojego taty od blisko 2 lat. Honda jest w idealnym stanie, uważam, że wręcz w perfekcyjnym. Nówka. Przez te 2 lata mój tata zrobił nim zaledwie około 1,5 tys km. Aktualny przebieg to 6300 mil co daje 10.000 km! Wszystkie elementy w idealnym stanie, wszystko w oryginale, żadnych otarć, szlifów, piękne chromy. Shadowka wyposażona w akcesoryjne boczne kufry Hondy. Wymieniony płyn hamulcowy i olej. Napęd w bardzo dobrym stanie, ogumienie również. Myślę, że spokojnie na 2-3 sezony. Powodem sprzedaży jest chęć kupienia motocykla, na którym bym jeździł ja oraz mój tata i rozglądamy się za jakimś turystykiem. Możliwa zamiana na V-Stroma, Fazera, Bandita, CBF. Honda do zobaczenia w Żorach.Cena: 17900 do negocjacji.Tel. 603245055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany93 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Nowa niższa cena: 15500 zł! Motocykl oczywiście posiada książkę serwisową potwierdzającą przebieg oraz wszelkie przeglądy, a także komplet kluczyków i instrukcję obsługi. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Bany93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi