gustafinski Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siemanko, po mojej ostatniej przerwie nadeszła w końcu pora aby znów trochę polatać.Tak więc... ta dam ta dam... 143 włoskie konie zagościły w mojej stajni.RSV 1000R 2004r gotowa do walki. W najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś fotki.No i oczywiście krótki filmik aby podzielić się tym co najlepsze... dźwiękiem litrowego V-twina z wydechami LeoVince'a.Można się zakochać :) Pozdrawiam i wielu słonecznch dni w najbliższym czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Trochę mi zeszło ale oto i ona :)Filmik wkrótce... Edytowane 20 Maja 2013 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Gratulacje, niech Ci dobrze służy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ooo, dziękuję bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Gratulacje, piękna włoszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Tak jak wcześniej wsapominałem dorzucam krótki filmik. Sorry za jakość ale chwilowo nie mam czegoś co nagrywa równie dobrze dźwięk :/ O ile obraz byłby w HD to dźwięk lipny bo bez basu, a o to tu właśnie chodzi :) http://tinypic.com/r/33mxwt0/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi