Musti579 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam! Moje pytanko to gdzie jest wpięty czujnik luzu wychodzący z silnika AM6. Mam czujnik, wychodzący z niego kabelek ale nie wiem gdzie mam go poprowadzić. Proszę o pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karacz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 po lewej stronie obok dzwigni zmiany biegów do silnika sie go przykręca, pod wałkiem od zmiany biegów, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti579 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To wiem. Czujnik mam na swoim miejscu. Tak jak piszesz, mam z niego kabelek ale nie wiem gdzie mam go podpiąć w instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi