Skocz do zawartości

kupno moto Help!!!!!!

abmax
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio rozbierałem z koegą silnik od MTXa 80 i w srodku skrzynia mimo 22 lat wyglądała prawie jak nowa ( co prawda motorek stał kilka lat), tylko łożyska były pordzewiałe. To mówi samo za siebie ze nawet stara japonia jest też dobra tylko zależy jak ktoś o nią dbał. Ja sam kupiłem kiedyś starą DT 125 z 85 roku tyle z od niemca. Przejeżdziłem cały sezon i nic nigdy sie nie zepsuło. A co do ceny tłoków to do 100 zł to sa tylko polskie( albo larsonoskie) zaminiki do 50 i 80ccm. Orginały kosztują koło 300zł a pożądne (często tuningowe) zamieniki np prox albo vertex to też wydatek 300zł

witam

MZ nie najlepszy pomysł

jak masz kase to kupuj wszystko poza rodzimymi produkcjami jeśli oczywiście chcesz jeździć...... jak najbardziej japońce , mam nadzieję że się przesiąde na coś większego w niedalekiej przyszłości

co macie do chartów ! ;) ja mam i przechodzi generalny remont.... ehhhhh ale urzekło

mnie jego piękno ;) chart to nie to samo co simson czy ogar. ( z szacunkiem dla jeźdzcow sim i ogarów)

pzdr

Mam pytanie ile by kosztowała używana honda mbx z dobrym przebiegiem

Mozna dostac juz od 2500

A to dobry motor do rozpoczęcia jazdy, jeszcze nie mam moto-rowerowej ale na temacie "którego wybrać" tak mi pomieszali w głowie że teraz nawet nie wiem czy wybrać manuala czy automat prosze pomużcie mi na tym temacie!!! I czy mbx jest dobra do jazdy po mieście ?