Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja ostatnio rozbierałem z koegą silnik od MTXa 80 i w srodku skrzynia mimo 22 lat wyglądała prawie jak nowa ( co prawda motorek stał kilka lat), tylko łożyska były pordzewiałe. To mówi samo za siebie ze nawet stara japonia jest też dobra tylko zależy jak ktoś o nią dbał. Ja sam kupiłem kiedyś starą DT 125 z 85 roku tyle z od niemca. Przejeżdziłem cały sezon i nic nigdy sie nie zepsuło. A co do ceny tłoków to do 100 zł to sa tylko polskie( albo larsonoskie) zaminiki do 50 i 80ccm. Orginały kosztują koło 300zł a pożądne (często tuningowe) zamieniki np prox albo vertex to też wydatek 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 kiedys taki koles z motoryzacyjnego opowiadal mi ze jego kumpel mial Kawasaki stala kilka lat wogule nie ruszana koles zalozyl nowa swiece i maszyna odpalila chyba za 2 kopnieciem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 a jak kupować simka to jaki model najlepiej Ja proponuje sr50, kuzaj miał go 2 i pół sezonu, miał go z 88. Ale zresztą jak napisał rozek kupuj taki jaki ci sie najbardziej spodobał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Mam pytanie ile by kosztowała używana honda mbx z dobrym przebiegiem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 witamMZ nie najlepszy pomysł jak masz kase to kupuj wszystko poza rodzimymi produkcjami jeśli oczywiście chcesz jeździć...... jak najbardziej japońce , mam nadzieję że się przesiąde na coś większego w niedalekiej przyszłości co macie do chartów ! ;) ja mam i przechodzi generalny remont.... ehhhhh ale urzekło mnie jego piękno ;) chart to nie to samo co simson czy ogar. ( z szacunkiem dla jeźdzcow sim i ogarów) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Mam pytanie ile by kosztowała używana honda mbx z dobrym przebiegiem Mozna dostac juz od 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mam pytanie ile by kosztowała używana honda mbx z dobrym przebiegiem Mozna dostac juz od 2500 A to dobry motor do rozpoczęcia jazdy, jeszcze nie mam moto-rowerowej ale na temacie "którego wybrać" tak mi pomieszali w głowie że teraz nawet nie wiem czy wybrać manuala czy automat prosze pomużcie mi na tym temacie!!! I czy mbx jest dobra do jazdy po mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 tylko i wylacznie manual o automacie zapomnijmbx to pojazd szosowy wiec jak najbardziej do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi