Kozulec Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Chciałbym przedstawić swoje "bestie" a mianowicie:Jawę 350 typ 634 z 1984 roku. Jest to wersja eksportowa na rynek rosyjski.Kupiłem ją w ubiegłym roku jako motocykl kompletny ale nie jezdzacy. Mimo,że odpalilem ją na następny dzień po zakupie to okazała się ofiarą wiejskiego barbarzyństwa. Doprowadzenie jej do obecnego stanu zajęło mi dużo czasu. Zrobiłem ją 2500 km. W chwili obecnej dopiero uważam ją za zrobioną.Honda CBX 550F z 1986 roku. Kupiona pod koniec ubieglego roku na chodzie ale z silnikiem do remontu. Stan wizualny był dobry, ale kopcila jak lokomotywa :( Samodzielnie zrobiłem remont góry silnika i na początku marca zrobilem jazdę probną na przegląd. Obecnie ma oryginalne wydechy.Na dzialce jeszcze mam oryginalnego Ogara 200 z przebiegiem 3700 km. Równiez na pełnym chodzie.Na razie rozglądam sie za jakąś Jawą lub CZ do remontu. Nudzi mi się nieco bez grzebania przy sprzetach :)http://postimage.org/gallery/bmiirkq/Tutaj mam więcej zdjęć mojej Jawy Edytowane 28 Marca 2013 przez Kozulec Cytuj W błękitnym dymie wyglądasz bardziej tajemniczo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajne maszyny. Pokaż jeszcze Ogara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajne maszyny. Pokaż jeszcze Ogara.Ogar już jest w :http://postimage.org/gallery/bmiirkq/ Cytuj W błękitnym dymie wyglądasz bardziej tajemniczo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajne sprzęty,pozazdrościc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dwa motocykle ukończone, nuda mi doskwierała tak więc zakupiłem CZ 350 z 1982 roku a właściwie jej zwłoki. Nieboszczka ma naszczęście papiery i przebieg, sądzę oryginalny 7000km. Będzie co robić :D Cytuj W błękitnym dymie wyglądasz bardziej tajemniczo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 CBX ma wentylowany bęben w przednim kole ?To rozwiązanie naprawdę mi się podoba wygląda świetnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 To nie wentylowany bęben a wentylowane tarcze :) Działa to całkien przyzwoicie :) Cytuj W błękitnym dymie wyglądasz bardziej tajemniczo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi