maciooo19 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Cześć :PChce Wam zaprezentowac moją wymarzoną i oczekiwaną maszynę :)Jest to Yamaha XJ 600N, rok 2000, przebieg ~60 tyś km.Posiada gmole, akcesoryjną owiewkę PUIG i stelaż pod kufer centralny, który zapewne przyda się na dalsze wycieczki :)Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Śliczna XJ'ta ;) Mam ten sam model tylko nie po lifcie z jedną tarczą z przodu ;) Co mi się w niej nie podoba? Naklejka na ramie "LS2", ale to kwestia gustu, wiec jeśli Ci się podoba to ją zostaw.... Akcesoryjną szybkę mam taką samą :D Niech Ci służy :) Pozdrawiam,Piotr Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi