skilos Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Hmm ...Buell bardzo oryginalna marka .Z wyglądu podobny do BMW 1200gs ale jak to buell ...całkiem inaczej zbudowany .Marka chyba bardziej na kraj z którego pochodzi , u nas rzadko spotykany . Krótka przejażdżka na górę św.Anki z drugim triumphem, szyba daje radę :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 bardzo ładne Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Dogoda Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ładny ten Sprint ST 1050 (chociaz zdj. średnie), pewnie ma równie fajnego właściciela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Kilka dni temu, sprzedałem Tygrysa, nawinołem nim w tamtym sezonie ok 20tys.km. b. fajny motocykl :)P.S. Nie masz brata w Irl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ładny ten Sprint ST 1050 (chociaz zdj. średnie), pewnie ma równie fajnego właściciela ;) Sam robiłeś te zdjęcia :crossy: Kilka dni temu, sprzedałem Tygrysa, nawinołem nim w tamtym sezonie ok 20tys.km. b. fajny motocykl :)P.S. Nie masz brata w Irl?Gdyby mi się nie trafił ten tygrys to bardzo możliwe , że kupiłbym Twojego .Brat mówił ,że ma kolegę z takim sprzętem .Jaki ten świat jest mały :)Jakie moto następne w planach ? Ładny ten Sprint ST 1050 (chociaz zdj. średnie), pewnie ma równie fajnego właściciela ;) "fajny właściciel sprinta " Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zostałem z Triumphem, tylko troche bardziej sportowym :) Zdjęcia już wrzuciłem. P.S. hehe Leszka znam dobrze :wink: To mój , już były Tygrys :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Gratki ziąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tigery są piękne, no i z kuferkami :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi