ventura Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Silnik postukuje na wolnych obrotach. Dźwięki wydobywają się spod alternatora, mniej więcej od kosza sprzęgłowego. Alternator wykręciłem i odpaliłem bez niego i centralnie ze sprzęgła się to niesie. Obadałem całość i jedynie do czego można się doczepić to ta ala dwumasa i tłumiki drgań skrętnych. Sprężyny jak widać na filmie dość luźno tam latają. Nowy kosz w serwisie 1700 :) a z używką myślę że będzie tak samo jak z moim albo i gorzej. Przerabiał ktoś już ten problem? Nie wiem, czy można to zregenerować, rozebrać, powymieniać sprężyny i zanitować u jakiegoś majstra. Czy przyklepać blachy żeby sprężyny ciaśniej tam siedziały. Na forach bandita przewijał się ten wątek jednak nikt nic mądrego tam nie wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 szukaj uzywki w okolicy tak bys mogl dojechac i wziac kosz w lapy obejrzec, ja czesto mialem niespodzianki nadsylane jako stan bardzo dobry... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi