kamilp7 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, OD paru dobrych lat mam kmx'a 125 zarejestrowanego na motorower... przeglad mam niewazny juz 2 lata bo mieszkam za granica a on stoi i rdzewieje w garazu. I z tego co sie dowiedzialem to u mnie w okolicy ciezko bedzie z nowym przegladem.... I chce go poprostu zarejestrowac na A1 czyli normalnie na 125 zeby potem nie bylo problemow z przegladami i calym tym szajesem. i tutaj mam kilka pytan: jak sie do tego zabrac? jaki to koszt? i wgl co mam zrobic zeby bylo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Idziesz do wydziału komunikacji właściwego dla Twojego miejsca zamieszkania i mówisz, że chcesz wyprostować bajzel w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Idziesz do wydziału komunikacji właściwego dla Twojego miejsca zamieszkania i mówisz, że chcesz wyprostować bajzel w papierach. Nieprawda.Prowadzisz moto do diagnosty. On Ci wystawia papier na podstawie oględzin i numerów ramy i z tym kwitem idziesz do WK.Napisałem prowadzisz, bo bez ważnego badania nie podobno wolno jeździć. Z naciskiem na podobno :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 I szukaj Pan ze świecą Stacji Diagnostycznej, która wyda takiego kwita, że motorowej ma pojemność 125 ccm. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi