niwox12 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam ,Mam mały problem w hondzie cbr 1000 f z 1987 roku czyli sc21Otóż zaczął cieknac kranik paliwa rozlozylem go ( niebylo to proste ponieważ nity są oddane razem z reszta okazalo sie ze oring jest całkowicie sparcialy, lecz nie wiem teraz jak to złożyć myślałem o przewierceniu na wiertarce slupowej i zakrecenie małymi srobkami czy miał ktoś podobny problem ??!Honda ma bardzo mały przebieg 9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja bym tak zrobił.Jak będzie ciekło to kup drugi.Ps Przebieg 9 000km??? Podeślij zdjęcia tego cudu.Chociaż każdy na Allegro ma 30 000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwox12 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja bym tak zrobił.Jak będzie ciekło to kup drugi.Ps Przebieg 9 000km??? Podeślij zdjęcia tego cudu.Chociaż każdy na Allegro ma 30 000...A masz może jakaś stronę gdzie mogę kupić kranik paliwa ponieważ są do sc24 a do sc 21 nie ma.Honda ma tylko 9000 ponieważ moj dziadek jej praktycznie nie używał była tylko regularnie przepalana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi